Miljøforeningen Dover Sogn

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er Dover Sogn?

Dover Sogn er beliggende mellem Ry by mod vest, Ravnsø og Knud å mod nord, Illurup Ådal mod øst og Mossø mod syd. I midten af sognet ligger den ca 800 år gamle bygning, Dover Kirke. 


Læs historien om Dover Sogn her


Hvad er Miljøforeningen Dover Sogn?

Vi er en gruppe frivillige fra hele Dover sogn, der er glade for naturen og dyrelivet i Sognet, og ønsker at beskytte og bevare det. 


Miljøforeningen Dover Sogn blev stiftet den 31. januar 2021.


Hvad er formålet med foreningen?

Vi vil værne om naturen i Dover Sogn og bidrage til at beskytte de fredede og udsatte naturområder og i øvrigt bidrage til at bevare Dover Sogn som et attraktivt sted at bo og at være.


Foreningen ønsker at varetage interesserne for de borgere, der vil blive påvirket negativt af skæmmende og store, industrielle og industrilignende anlæg, herunder såkaldte svinefabrikker, samt af forurenende virksomhed, når disse placeres i Dover Sogn i områder, hvor de vil være til skade for naturen eller til gene for områdets beboere.


Du kan læse vores vedtægter her


Hvem kan melde sig ind i foreningen?

Vi arbejder med miljøet i Dover Sogn og alle der ønsker at støtte denne sag, er velkommen i foreningen.


Du kan melde dig ind her - helt gratis


Hvem er i bestyrelsen?

Vores bestyrelse er repræsenteret af borgere fra hele sognet. Har du brug for at komme i kontakt med os, kan du gøre det her.
Ann Gertud Bertelsen

Alken

Dorthe

Baastrup

Hemstok

Heidi

Andersen

Firgårde

Kasserer

Peter N.

Andersen

Nygårde

Formand

Kristiina

Mardi

Bjedstrup

Du er meget velkommen til at kontakte bestyrelsen såfremt du har mulighed og lyst til at bidrage med dine ressourcer i forhold til foreningen.